OZBILJNE PRETNJE STIGLE NA NOVAKOV RAČUN: Evo šta je poručio Đokovićev protivnik u Rimu!

Autor:

Sport

10.05.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz optimističan.

OZBILJNE PRETNJE STIGLE NA NOVAKOV RAČUN: Evo šta je poručio Đokovićev protivnik u Rimu!

Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je slobodan u prvom kolu Mastersa u Rimu, a na rivala u drugom kolu čekao je dva dana. Nakon odlaganja mečeva i prekida zbog kiše, Đoković je saznao da će mu protivnik u drugom kolu biti Korentan Mute. Ovo će biti njihov drugi susret, nakon što su se prvi put sastali u Bersiju 2019. godine, kada je Novak slavio u dva seta.

Francuski teniser Korentan Mute uspešno se izborio sa Romanom Safjulinom iz Rusije, pobedivši posle tri seta rezultatom 3:6, 7:6 (2) i 6:2. Meč je bio obeležen prekidima zbog kiše, a Mute je pokazao borbenost i upornost tokom celog meča, uz veliku dozu frustracije i konstantnog negodovanja.

Mute ističe da voli da igra ovakve mečeve, ističući da je od malena trenirao za ovakve izazove.

- Volim da igram ovakve mečeve. Još od malena treniram za ovo. Igrao sam sa Nadalom na Roland Garolu, sa Novakom u Bersiju, igraću ponovo ovde. Pri kraju su karijere i to je šansa da ih upoznam, voleo bih da igram i protiv Federera  - rekao je Francuz i dodao:

Foto: www.profimedia.rs

 

- Protiv Đokovića ću izaći na teren da pobedim, kao i svaki put, čak i ako nisam favorit. To je način poštovanja protivnika da odete tamo i pobedite ga. Videćemo šta će biti, to je veliki meč kome ću pristupiti veoma ozbiljno. To će biti jedan od najvećih mečeva koje ću odigrati u karijeri. Pokušaću da igram svoju igru, da ga napadnem forhendom. Često u mečevima postoji rešenje da ih dobijete - naveo je Mute.

Susret će se odigrati danas, neće početi pre 19 časova, i očekuje se da će biti jedan od najvećih mečeva u Muteovoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading