NISU PRIJATELJI: Novak otkrio u kakvim je odnosima sa Rodžerom i Rafom

Autor:

Sport

30.04.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je teniser kojeg igrači na turu uglavnom vole. Malo je onih koji su ga kritikovali, ali... Naš as je objasnio u kakvim je odnosima sa Rodžerom Federerom i Rafom Nadalom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Novak je prvo govorio o Švajcarcu.

- Prema njemu osećam najveće moguće poštovanje, on je mnogo uticao na sve nas i tenis uopšte... Svi mi imamo i pozitivne i negativne osobine koje se ponekad vide i na terenu - rekao je Đoković za "Novosti".

Đoković je objasnio da je bolji sa Nadalom i Marejom.


- Sa Rafom i Endijem sam bliži verovatno zato što smo ista generacija, zajedno smo rasli, oni su mi pomogli da stignem gde sam stigao. U svakom slučaju, ja ne mrzim nikoga i mržnja ne postoji u mom rečniku
RepublikaFoto: Tanjug/AP



Nole nije mogao da kaže da je prijatelj sa ovim igračima.

- Mislim da je važnije da odnos bude korektan, sa uzajamnim poštovanjem. Čini mi se da, prosto, nije prirodno da sa najboljim prijateljem igraš odlučujuće mečeve na najvećim turnirima... Nekako ne vidim dovoljno prostora za iskreno prijateljstvo sa najvećim rivalima - zaključio je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading