FORUMAŠI ISMEVAJU TENISERA: Sprdačina sa Đokovićem

Autor:

Sport

07.06.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko gubi, ima pravo da se ljuti, ali ne na novinare! Upravo to je uradio Novak Đoković (31) nakon senzacionalne eliminacije sa Rolan Garosa od malo poznatog Italijana Marka Čekinata (25), pa je na pitanja sedme sile u Parizu čak osam puta odgovorio: "Ne znam!"

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nekada prvi reket sveta izgubio je u četvrtfinalu drugog grend slema u sezoni od anonimusa koji je trenutno tek 72. na rang-listi, a u profesionalnoj karijeri ima samo jedan ATP trofej. Pre samo tri godine Čekinato se fotografisao sa svojim idolom - Novakom Đokovićem!

Zbog toga je po forumima i društvenim mrežama na internetu Đoković odmah po završetku meča na pariskoj šljaci postao meta sprdnje. U Srbiji su prednjačili administratori Fejsbuk i Instagram stranice "Neguj mo srbski jezik".

"Na pitanje novinara da li je igranje protiv Novaka Đokovića za njega san, Čekinato je odgovorio da nije", "Čestitke na velikoj pobjedi nad Noloom italijanskom teniseru kog nismo našli na Guglu, pa smo metili sliku Fonjinija", "Nolou se otvorijo žreb - ispao od italijanskog Krajinevića", samo su neke od šala na račun našeg najboljeg tenisera.

Svojih pet minuta da oplete po Noletu dočekao je i Mats Vilander.

- Možda je za njega najbolje da ode na neki odmor, da bude malo kod kuće, da se odjavi iz hotela, da pruži sebi mesec dana treninga i života u svom domu. Samo je pitanje kada će i mentalno biti onaj stari - izjavio je Šveđanin, inače sedmostruki grend slem šampion.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading