Marej: Ne želim samo da igram, želim da se nadmećem

Autor:

Sport

28.06.2018

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle poraza u drugoj rundi Istborna od Kajla Edmunda u dva seta, Endi Marej kaže da nema problema sa kukom i da želi da nastupi na Vimbldonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Marej

U svom povratku na teren posle skoro godinu dana odsustva zbog operacije kuka Endi Marej je odigrao tri meča. U Kvinsu je u tri seta dobio Nika Kirjosa, a u Istbornu je najpre pobedio takođe rekovalescenta Stena Vavrinku, a izgubio je od prvog britanskog reketa Kajla Edmunda.

- Oldluku o učešću na Vimlbdonu ću doneti verovano pre žreba. Želim da se takmičim, što se tiče kuka mislim da ne postoji opasnost da obnovim povredu. Pre dve nedelje sam trenirao sa Kajlom Edmundom i nisam dobio ni gem. Imao sam napredak prethodnih dana u takmičarskim mečevima. Ne želim da uđem na Vimbldon samo da bih igrao, hoću da se nadmećem - kazao je Endi Marej posle poraza od Kajla Edmunda. 

- Ako sam na pravom mestu mentalno, pošto sam fizički spreman, igraću - kazao je Škot koji je trenutno 156. igrač sveta.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading