SLEDEĆI JE NIŠIKORI: Nole brži od mraka, jači od vetra i Kačanova

Autor:

Sport

09.07.2018

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se vraća! Naš teniser je u sve boljoj formi, a dokaz za to je meč osmine finala VImbldona! Srbin je bio bolji od Karena Kačanova - 3:0 (6:4, 6:2, 6:2)

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nole je rešio da što pre završi posao i bude brži od mraka. Tokom celog meča duvao je jak vetar ali ni to nije zaustavilo našeg asa. Mučio se samo u prvom setu. Rival je odmah oduzeo servis Srbinu, ali to je bilo sve. Brzo se Đoković vratio, stigao je do svoje igre i prvog seta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U drugom je bukvalno samleo Rusa, dok ni u trećem nije bilo neizvesnosti. Đoković nije bio zadovoljan tokom susreta. Kao da mu je smetalo sve što se dešavalo prethodnih dana (tretman koji ima na VImbldonu). 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ipak, pored svega je završio posao na vreme. Sada ga u četvrtini finala očekuje duel sa Nišikorijem. Đoković je ovom pobedom odbranio ATP bodove, a jedno je sigurno. Protiv Japanca ga očekuje mnogo teži posao, ipak, čini se da je Srbin spreman za visoke domete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading