ŠOK TVRDNJA: Novak bio na korak od odluke da završi karijeru!

Autor:

Sport

18.07.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno saznanje izneo je bivši italijanski teniser Filipo Volandri. On tvrdi da je Novak Đoković pre pola godine hteo da završi karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Osvajanje Vimbldona je stvarno bilo ostvarenje sna, posebno kada pomislimo da je posle Majamija okupio svoj tim i rekao: "Gledajte, hajde da razgovaramo sa sponzorima jer ne znam da li želim da nastavim da igram ili ne" . Stvarno je razmišljao da ostavi tenis - rekao je Volandri.

On je istakao da je posle Kvinsa i poraza u finalu bilo jasno da se Novak vraća u formu.

- O tome sam razgovarao sa Fabiom Fonjinijem pre nekoliko dana, ali smo znali da će, ako dobije dva teška meča na vrhunskom nivou, povratiti samopouzdanje. Nismo očekivali da opet osvoji Vimbldon, ali posle duela sa Kajlom Edmundom u trećem kolu, videli smo Đokovića koji je mnogo napredovao. Meč sa Nadalom je jedan od najlepših susreta najmanje u poslednje dve godine. Njegov zagrljaj sa sinom Stefanom je bio presladak – kao san - zaključio je on.

Kakva bi šteta bila da Novak nije nastavio da igra...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading