Poraz Olge Danilović

Autor:

Sport

19.07.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle sat ipo vremena na terenu, srpska teniserka Olga Danilović je poražena od Francuskinje Fione Fero sa 1:2 (3:6, 6:4, 6:4) na turniru u češkom Olomoucu.

RepublikaFoto: twitter.com/danilovic_olga
Olga Danilović

Bolja je na početku bila Danilovićeva, konstano je stvarala šanse i na servis protivnice. Na kraju je došla i do dva brejka, te i ubedljivo dobijenog prvog seta.

Ipak, u nastavku se popravila Fero. Preuzela je 21-godišnja Francuskinja kontrolu u razmenama, sigurnija je bila kada se lomio rezultat pa je došla do naredna dva seta. Evidentno, i iskustvo 157. teniserke sveta joj je pomoglo da izađe kao pobednica iz odlučujućeg seta, čiji je početak obeležila serija brejkova.

Mlada srpska teniserka, koja je prošle sedmice osvojila turnir u Fersmoldu, trebalo bi da dodatno napreduje na WTA listi sa novim osvojenim bodovima, pa se očekuje da narednog ponedeljka bude negde oko 186. mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading