Rafa udario na novinare zbog Novaka

Autor:

Sport

27.07.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se vratio na velika vrata, a celom svetu tenisa je to više nego jasno... Rafa Nadal je rešio da malo i "pecne" novinare zbog Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nadal smatra da novinari nisu smeli da otpišu Đokovića.

- Rodžer je osvojio Australijan open, Novak Vimbldon, a ja Rolan Garos. Sva trojica igramo na veoma visokom nivou, iako ste vi pre samo dva meseca govorili kako je Nole katastrofalan. Ja naravno nisam mislio tako, a sve ovo govori koliko je sport u stvari nepredvidiv - rekao je Nadal.

Rafa se osvrnuo i na dominaciju velike trojke i pored godina.

- To je nesvakidašnja slučajnost, koja mislim da nije zabeležena u istoriji. Nalazimo se u vrhu duži niz godina, a to može da se objasni na dva načina – ili smo mi toliko posebni, ili ovi koji su iza nas to nisu. Lično ne znam šta je po sredi od ta dva, to je na vama da kažete. Ali, svestan sam da će se i to promeniti jednog dana, da li zbog drugih ili jer će nas stići godine - zaključio je Španac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading