POSLE POBEDE - Novak: Volim da igram na tvrdoj podlozi

Autor:

Sport

08.08.2018

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je bez većih problema bio bolji od Polanskog, a posle meča Srbin je istakao da je više nego motivisan na Rodžers kupu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Volim da igram na tvrdoj podlozi, i to baš u Kanadi. To je podloga na kojoj sam ostvario velike uspehe u karijeri. Drugačije je kada u Toronto stignete posle osvajanja Vimbldona. Kada kiksnete na Vimbldonu, onda ovde dođete i nemate dovoljno samopouzdanja. Još jedna titula je za mene stigla u savršenom trenutku u karijeri, bio je to savršen scenario za mene - rekao je Đoković.

Srbin se istakao da je baš motivisan.

- Imao sam sreće da osvojim Vimbldon, to mi daje dodatnu motivaciju. Kao dete sam uvek odvajao taj Vimbldon od ostalih trofeja i drugačije gledao na njega, on je za mene poseban. Ovogodišnje osvajanje tog trofeja je specijalno i zbog toga što me je sin prvi put video kako podižem pehar i dozivao me sa tribina.

On je još jednom govorio o Vimbldonu.

- Moj zvanični povratak bio je to osvajanje Vimbldona. Veliko olakšanje - to je ono što sam osećao posle meč lopte na Vimbldonu. Konačno sam se vratio na onaj nivo na kome sam bio godinama. Radio sam više nego ikada kako bih se vratio. Bilo je frustrirajuće ali sam uspeo. I dalje se bavim sportom koji volim - zaključio je Nole.

Đoković će se u meču za plasman u četvrtfinale sastati sa boljim iz duela Dominik Tim – Stefanos Cicipas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading