CICIPAS MOTIVISAN: Svi očekuju da Đoković pobedi, međutim...

Autor:

Sport

09.08.2018

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi grčki teniser, Stefanos Cicipas u drugom kolu Mastersa u Torontu eliminisao je sedmog nosioca Dominika Tima, pobedivši ga sa 6:3, 7:6 (6). Naredni protivnik mu je Novak Đoković sa kojim do sada nije imao priliku da odmeri snage, međutim, Cicipas zna šta ne sme da radi u duelu sa Srbinom.

RepublikaFoto: AP/Tanjug
Mladi Cicipas u naletu!

Cicipas je osvojio čak 95 odsto poena na prvi servis, ne suočivši ni sa jednom brejk loptom.

- Od početka meča sam igrao vrlo sigurno. Osećao sam da sam jači od njega. Samopouzdanje mi je pomoglo da odigram na znatno višem nivou. Servirao sam vrlo dobro. Lako sam osvajao poene i prebacivao sam pritisak na njegovu stranu. Znao sam da neće naći rešenje za moj servis. Bio je to fantastičan meč od početka do kraja. Radujem se sledećem da pokažem da mogu da igram još bolje- rekao je Cicipas.

Mladi Cicipas je svestan da je Srbin veliki favorit, ali na teren će izaći motivisano kao i protiv Dominika Tima koga je uspeo da iznenadi.

- Trenirao sam s njim toliko puta. Svi očekuju da on pobedi. Međutim, trudiću se da igram svoju igru, da budem miran. Verujem da ću imati šansu, ali ne smem da srljam- rekao je devetnaestogodišnji Grk.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading