Nole najavio povratak na presto!

Autor:

Sport

12.08.2018

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je ponovo onaj stari... Pokazao je da može da igra na najvišem nivou, a sada je dosta tiho najavio povratak na prvo mesto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Nisam srećan što sam izgubio u Torontu, posebno ne u ovoj fazi. Ipak, bolje što se to desilo sad nego na US Openu. Rodžers kup mi je svakako bio samo priprema za ono što me očekuje u narednim mesecima. Pre puta u Njujork imam još i turnir u Sinsinatiju. To je jedini turnir iz serije 1.000 koji dosad nisam osvojio - rekao je Novak.

On je objasnio i šta mu je glavni cilj.


- US Open mi je primaran u ovih mesec i po dana. Takođe, cilj mi je da se vratim na prvo mesto na ATP listi, a videću da li ću to uspeti do kraja sezone. Potajno se nadam da je to moguće. Činjenica da ne branim nikakve bodove do kraja sezone je ohrabrujuća i predstavlja veliko olakšanje - zaključio je Đoković.

Nole je poslao jasnu poruku svim rivalima. Posle osvajanja Vimbldona pokazao je da je sve moguće. Povratak na vrh je vrlo realan i to jako brzo...


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading