RIVALSTVO "VELIKE TROJKE": Federer otkrio kakav odnos ima sa Đokovićem i Nadalom!

Autor:

Sport

11.08.2018

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer Federer je priznao kako je oduvek voleo mečeve sa Novakom Đokovićem, ali sa Rafaelom Nadalom ima poseban odnos i rivalitet.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federer o rivalima!

Švajcarac je istakao da što je Đoković više osvajao, to je njihovo rivalstvo postalo sve jače.

- To je prirodna stvar, jer mečevi postaju sve bitniji, neizvesniji, donose više toga. Meni je uvek bilo drago da gledam kako se Đoković i Marej probijaju, kako napreduju. Endi je osvajao grend slemove, olimpijsko zlato. Novak je posebna priča, jer je njegovu seriju pobeda bilo teško predvideti, pošto je neke tri-četiri godine tapkao u mestu. Zato je taj njegov uspeh koji je usledio, još impresivniji - ocenio je Federer.

On je priznao da iako mu je Novak veliki rival, voli mečeve sa njim, dok su okršaji sa Rafaelom Nadalom teži, taj odnos je specifičniji.

- Ko mi je najveći rival? Sa Novakom sam oduvek voleo da igram, mislim da su mečevi bili veoma dobri, fizički izazovni, obojica smo uvek igrali svoju igru... Sa Rafom je drugačije, jer sam morao da iz korena da menjam svoju igru da bih mogao da se nosim s njim. Naš rivalitet traje duže nego sa ostalim teniserima, zato Nadala vidim kao, za nijasnu, većeg protivnika od drugih igrača - istakao je Rodžer Federer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading