Šteta za Olgu: Ne igra US Openu

Autor:

Sport

24.08.2018

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Olga Danilović neće igrati na ovogodišnjem US Openu, pošto je u drugom kolu kvalifikacija bolja od nje bila Australijanka Džejmi Furlis posle preokreta 2:1.

Olga Danilović

Furlis, 199. teniserka planete, savladala je Danilovićevu, koja je 109, po setovima 4:6, 7:6(6), 6:2 za nešto više od dva i po sata igre i u poslednjoj rundi kvalifikacija igraće protiv Ukrajinke Anheline Kalinjine.

Mlada Srpkinja (17) je odlično otvorila meč oduzevši rivalki dva od prva tri servis gema za vođstvo 4:1. Furlis je u narednom uzvratila brejkom, ali do kraja seta nije uspela da osvoji još jedan, pa je Danilovićeva rutinski došla do prednosti.

Na startu drugog seta Olga je ispustila brejk prednosti, da bi na 6:5 za Furlis spasla tri set lopte za odlazak u taj brejk. Tamo je Furlis prikazivala bolji tenis, stigla do vođstva 6:2, ali je Danilovićeva sa četiri poena u nizu uspela da poravna. Ipak, snage za preokret nije bilo, pa je pobednik odlučen u trećem setu.

U njemu je godinu dana starija Australijanka bila dominantna od starta osvojivši pet od prvih šest gemova, posle čega je bez problema privela meč kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading