POČINJE US OPEN: Evo kada Srbi izlaze na teren!

Autor:

Sport

26.08.2018

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Dušan Lajović sutra će izaći na teren na Otvorenom prvenstvu SAD, dok će Novak Đoković u utorak započeti pohod na US open, evo kada možete očekivati ove mečeve.

Đoković startuje u utorak!

Lajović u prvom kolu igra protiv 24. nosioca, bosanskog tenisera Damira Džumhura. Taj meč je treći na programu terena broj četiri, na kome takmičenje počinje od 17 časova po srednjoevropskom vremenu.

Prvog dana na teren će i prvi igrač sveta, branilac titule Španac Rafael Nadal, koji u drugom meču u noćnom delu programa na stadionu "Artur Eš" igra protiv sunarodnika Davida Ferera. Pre njih meč prvog kola igraće šestostruka šampionka US Opena Amerikanka Serena Vilijams i Poljakinja Magda Linet.

Organizatori su delimično objavili i program za utorak, kada će meč prvog kola igrati i Novak Đoković. Njegov protivnik biće Mađar Marton Fučović, a meč je drugi na programu stadiona "Artur Eš", na kome takmičenje počinje od 18 časova. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading