OVO JE NOLETOVA NOVA AMAJLIJA!

Sport

03.09.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković protutnjao je kroz treće kolo US opena, a žrtva je bio Francuz Rišar Gaske - 6:2, 6:3, 6:3. Naredni rival najboljem srpskom teniseru danas (Eurosport) od 17 časova biće Portugalac Žoao Souza, dok bi u četvrtfinalu mogao da usledi veliki derbi s Rodžerom Federerom.

Đoković briljira!

Mnogi su se zapitali zbog čega Nole ponovo melje rivale ko od šale, šta se zapravo dogodilo i kako se preporodio... Za to je kriva nova amajlija koju je pokazao u Njujorku.

ODALA GA JELENA

Naime, Novakova supruga Jelena okačila je na Instagram fotografiju kako se Đoković igra s naslednikom Stefanom, a ono što je svima zapalo za oko jeste veliki žuti kamen koji, osim krsta, visi oko vrata našeg asa. Srpski telegraf vam uz pomoć Menke Vujović( http://www.astroshop.rs/), eksperta za kristale i drago kamenje, otkriva sve o pomenutom kristalu heliodor.

Foto: instagram.com/jelenadjkovicndf

- Novaka je očigledno neko posavetovao da uzme kamen heliodor i to je pun pogodak. U prevodu sa grčkog znači "dar Sunca" i taj kamen je vezan za horoskopski znak Blizanci, baš kao što je slučaj s Đokovićem. Od davnina se koristi kao amajlija. Koliko vidim, Novak ga puni na suncu, to je kristal zlatne svetlosti koji emituje toplinu i moć Sunca. Osvetljava mišljenje i pospešuje fizičko blagostanje. Takođe, kamen stimuliše um, ublažava razdražljivost i nervozu pružajući olakšanje od teških opterećenja i ogromnog pritiska i dajući stabilnost i optimizam - izjavila je za naš list Menka.

NAJBOLJA PARTIJA

Đoković nije pričao o amajliji posle rutinske pobede nad Gaskeom, ali je priznao da mu je to najbolja partija još od Vimbldona.

- Bilo je ovo jedno od mojih najboljih izdanja na tvrdoj podlozi posle titule na Vimbldonu. Stiglo je u pravo vreme. Gaske je opasan protivnik, poznajem ga dobro i znam koliko iskustva ima - rekao je Đoković.

Naredna prepreka je Souza, a Nole zna šta mu je činiti.

Medalja za najboljeg tatu

Izvor blizak Đokovićima ipak demantuje da je reč o kristalu koji Novaku služi kao amajlija.

- Nije to nikakva amajlija, već zlatna medalja koju su Stefan i Jelena napravili Novaku, kao najboljem tati na svetu.  Stefan se igrao sa Noletom i u jednom trenutku mu je okačio medalju oko vrata, a mama Jelena je podelila sliku na Instagramu. Ovo je očigledno urodilo plodom jer Đoković ponovo odiše samopouzdanjem ne terenu- otkrio je za Srpski telegraf izvor blizak porodici Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Souza je pobedio igrača iz top 15. On nema šta da izgubi protiv mene, borac je i ne dozvoljavala lake poene. Tera protivnika da trči jer i on voli da trči. Mislim da sam ga pre nekoliko godina pobedio baš na US openu. Nismo se dugo sastali. Znam da sam favorit u tom duelu, ali moram da ostanem fokusiran na nivo igre koji sam imao protiv Gaskea i održim to. Ako to tako ostane, imam velike šanse da pobedim, zaključio je Đoković.

Nole ućutkao publiku!

Imao je Novak Đoković tokom meča sa Gaskeom jedan buran momenat. Naime, u trećem setu pri vođstvu 3:2 i 40:40 publika je bila preglasna, što je zasmetalo našem teniseru. Ipak, Nole je šmekerski nakon osvojenog poena stavio prst na uvo u fazonu "Da vas čujem sada", a navijači mu nisu zamerili, već su odgovorili aplauzom.

- Bilo je prilično glasno, ali hvala svima koji ste ovde. Ovo je US open, ovo je "Artur Eš", najslavniji stadion. Toliko sam odigrao mečeva na ovoj sceni i pod reflektorima, volim vas sve - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading