Srbija bez Đokovića protiv Indije!

Autor:

Sport

03.09.2018

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Dejvis kup tima Srbije Nenad Zimonjić poslao zvaničnu nominaciju za meč plej-ofa Dejvis kupa za popunu Svetske grupe 2019., koji se održava od 14. do 16. septembra 2018. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Krajinović predvodi!

Dejvis kup reprezentacija Srbije u plej-ofu biće domaćin reprezentaciji Indije u Kraljevu i igraće se u hali na šljaci.

Sastav reprezentacije Srbije koji je prijavio selektor Nenad Zimonić: Filip Krajinović (33. u singlu na ATP listi), Dušan Lajović (62), Laslo Đere (89), Nikola Milojević (199) i Peđa Krstin (194).

Selektor ima pravo promene tima (dva igrača) sve do sat vremena pre oficijalnog žreba koji je zakazan za 13. septembar 2018.

- U ovom momentu ovo je najjači mogući sastav koji smo mogli da imamo. Najvažnije je da se naši igrači adaptiraju na šljaku što pre, imali su dosta napornu sezonu na betonu, nisu imali problema sa povredama i to su najvažnije stvari što se nas tiče. Smatram da smo definitivno u singlu u prednosti u odnosnu na igrače Indije. Daleko od toga da treba potceniti nekoga koje u prvih 100 na svetu ili oko 110 mesta. To su igrači koji mogu da iznenade svakoga, oni su difinitivno favoriti u dublu, ali mislim da imamo dovoljno jak tim i očekujem da ćemo uspeti da obezbedimo plasman u Svetsku grupu za 2019-  rekao je selektor Dejvis kup tima Srbije Nenad Zimonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading