FEDERER: Prioriteti se manjaju tokom godina!

Autor:

Sport

06.09.2018

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser, Rodžer Federer rekao je da tokom karijere profesionalni teniser prolazi kroz različite faze, kao i da se prioriteti menjaju tokom godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federer o poteškoćama u profesionalnom tenisu!

- Sve se menja. Izvori motivacije se menjaju kada ste dugo u sportu. Od 18. do 23. vas jedna stvar motiviše, od 23. neka druge, a posle 32. godine sve posmatrate potpuno drugačije. Kasnije opstaje sve lakše jer možete tačno da predvidite svaki potez ili promenu koja vas očekuje- rekao je Švajcarac.

Švajcarac je otkrio odakle dolaze snaga i motivisanost.

- Ipak, morate stalno da se dokazujete i napredujete, ljudi to žele da vide od vas. Ukoliko u tome i uživate, kao ja, ako ste fizički i mentalno zdravi, onda je mnogo šansi pred vama i još mnogo dobrih rezultata- rekao je drugi reket sveta.

On se podsetio svojih početaka.

- Obožavam da igram protiv mladih tenisera, uživam u igri novih generacija. Svi ti sjajni mladi igrači danas... odlično rade stvari na terenu. Mislim da trenutno vlada najzdravija atmosfera u svetu tenisa. Bilo je dobro i kada sam ja počinjao, imao sam pored sebe Pita, Ivaniševića. Sada su neka druga vremena i igram protiv drugog tipa tenisera- zaključio je Federer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading