(FOTO) DA SE NAJEŽIŠ: Nole poslao jaku poruku pred finale, pominjao je i RAT

Autor:

Sport

09.09.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

San nekada postane java... On je znao da će biti šampion! Novak Đoković igra finale US Opena (22.00) protiv Huana Martina del Potra a pred ovaj meč poslao je snažnu poruku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Novak je na društvenim mrežama podelio inserte iz filma koji je "ESPN" snimio o njemu i velikom povratku na teren. 

 

 

- Moram da se vratim kada sam imao šest ili sedam godina kada sam verovatno prvi put počeo da razumem šta znači vera u nešto. Posebno kod nekoga ko dolazi iz male zemlje u vreme rata. Vera je nešto što nije koštalo ništa, niste morali za nju ništa da platite, samo da je imate, negujete i oslanjate se na nju u najtežim trenucima. Svakog dana imate trenutke ranjivosti ili sumnje. Pitate se da li možete da uradite nešto ili ne - rekao je Novak.

On je objasnio i da je tokom karijere imao veliku podršku.

- Vrlo sam srećan što oko sebe imam neverovatna ljudska bića, koja me vole i brinu o meni i koja svoje srce, energiju i trud posvećuju tome da ja živim svoje snove. U teškim trenucima tako rastete, nikad ništa ne bih vratio jer se stvari sa razlogom dešavaju u životu. Svako veruje u nešto, a najviše od svega bi trebalo da verujemo u sebe - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading