Sereni neće niko da sudi dok se ne izvini za BAHATO PONAŠANJE!

Autor:

Sport

11.09.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska organizacija sudija razmatra da odbije zahtev za suđenje na mečevima na kojima učestvuje Serena Vilijams, nakon incidenta u finalu US Opena kada je Amerikanka verbalno napala sudiju Karlosa Ramosa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Amerikanka izgubila konce!

Serena nije mogla da obuzda bes u meču protiv Osake koji je izgubila 2:0 u setovima, nazvala je Ramosa lopovom i lažovom, a kasnije ga je optužila za diskriminaciju suprotnog pola.

To se nije dopalo većem broju sudija sa US Opena, pa sudije sada raspravljaju o tome kakvu akciju da preduzmu da bi zaštitili svoju poziciju. Jedan od predloga jeste taj da se odbije suđenje u bilo kojem meču gde učestvuje Serena Vilijams, sve dok se američka teniserka ne izvini za svoje bahato ponašanje.

Međunarodna teniska federacija (ITF), gde je Karlos Ramos nosilac "zlatne značke" je juče izdala saopštenje gde se navodi da je portugalski sudija postupao u skladu sa profesionalizmom i pravilima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading