SEĆANJA - Pilić o Noletu: Jelena Genčić mi je poslala čudo od deteta

Autor:

Sport

02.10.2018

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Pilić i Novak Đoković imaju posebnu vezu... Srbin nikada nije krio koliko je ovaj trener uradio za njega. Sada je i Hrvat rešio da ispriča kako je sve počelo.

RepublikaFoto: Starsport

Pilića je baš iznenadila Noletova posveta.

- Nisam imao pojma da će Novak tako nešto da objavi. U nedelju uveče me nazvala ćerka Danijela iz Minhena i pročitala mi taj status. A, u Beogradu smo Đoković i ja zajedno učestvovali u snimanju dokumentarnog filmna o 50 godina otvorenog tenisa... Što se Novakove posvete tiče, mogu samo da kažem da je zahvalnost jedna od najvećih karakteristika ljudi - rekao je Pilić za "Večernji list".

Čuveni trener prisetio se Noletovog početka u njegovoj akademiji. 

- Novaka mi je poslala Jelena Genčić, sa kojom je do tada trenirao. Kazala mi je: "Niki, preuzmite ovog malog, ja ne mogu više s njim". Po pravilu, nisam primao igrače ispod 14 godina, a Novak je imao 12 i po. Ali, bio je predobar. Video sam da je mali nešto posebno. Ostao je četiri i po godine kod mene, a na kraju sam ga odveo u Beograd, gde je na jednom fjučersu osvojio i prve ATP bodove - ispričao je Pilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading