Ni otac ne zna kad je Nole jeo ĆEVAPE

Autor:

Sport

03.10.2018

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isharana Novaka Đokovića je u centru pažnje već dugo... Da li Srbin jede meso i koliko je to zdravo? Prvi put je o svemu rešio da se oglasi Noletov otac Srđan.

RepublikaFoto: Starsport

- Ne znam kad je poslednji put jeo ćevape, nije odavno. Možda bih ja ranije i navaljivao da ih jede. Kroz šalu je pre neku godinu rekao:"Pogrešio si što si me hranio mesom". Rekoh: "Je l'? Vidim da si neuspešan, zaostao u razvoju i psihički nestabilan." Daj Bože da sam negde pogrešio, ali mislim da nisam. To su novi tokovi. Apsolutno sve napreduje, pa i taj način ishrane. I ja sam spoznao mnogo stvari uz Novaka. Sve loše stvari koje unosimo u organizam stvaraju haos. On je to shvatio kao mlad i evo vidite šta pravi i šta je napravio  - rekao je Srđan Đoković tokom gostovanja u emisiji "Ćirilica".

On je dodao da svi treba da se hrane kao Novak.

-  Jeste, baš je jadan onako sav nikakav i premršav. Baš bih voleo da budemo svi kao Novak i nek nam pričaju da jedemo travu, a ne meso. Njega su Ameri pre nekoliko godina proglasili za psihofizički najspremnijeg sportistu svih vremena, bez obzira na njegovu ishranu - zaključio je Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading