NOVAK GLATKO ODBIO PRLJAVE BRITANCE: NOLE ZA PARE NIJE PRODAO DUŠU

Sport

03.10.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novac ne može sve da kupi. Kako bih ocu rekao da sam od sada Englez, da su mu unuci Englezi, otkrio je Srđan Đoković detalje ponude od pre 12 godina

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole/
Novak Đoković

Džaba vam novci, moji sinovci! Da su prljavi Britanci želeli da "poturče" Novaka Đokovića nudeći mu državljanstvo i fenomenalne uslove kada je imao 19 godina, nije tajna, ali Noletov otac Srđan sada otkriva kako su Londonu rekli ne.

- Silno su želeli da upare Novaka i Endija Marija, da zajedno dominiraju svetskim tenisom. Naravno da nismo imali dilemu, pa Nole je Srbin, rođen je ovde. Kako možeš da prodaš dušu zarad nekog novca? Da budemo Englezi! Kako bih se pojavio pred ocem i rekao mu da sam od sada Englez i da su moja deca, njegovi unuci, Englezi - istakao je Srđan Đoković gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi.

Porodicu Đoković nije pokolebalo ni to što su se te 2006, u vreme dobijanja ponude, tek uselili u svoj dom, posle 17 godina bivstvovanja po tuđim stanovima u Beogradu. Ipak, Srđan naglašava da nisu odmah odbili Britance, već da su se on i supruga Dijana konsultovali sa decom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Novak je imao 19, Marko, 16, a Ðorde 11 godina. Rekao sam im da imaju šansu da žive tamo, da imaju najbolje uslove na svetu. Nikakav odgovor nam nisu dali. Ne postoji ta sila koja može da promeni činjenicu da smo mi Srbi i da smo ostali Srbi do kraja. Novac ne može sve da plati i Novak se i dan-danas tako ponaša - naglasio je Đoković.

Federer je mali čovek

Dotakao se Srđan Đoković i najvećeg rivala svog sina Rodžera Federera. On se osvrnuo na incident od pre 12 godina kada je Švajcarac optužio Novaka da je prevara i da glumi povredu tražeći medicinski tajm-aut u petom setu na meču Dejvis kupa protiv Stana Vavrinke.

- Rekao sam tada da je Federer veliki šampion, ali mali čovek. To mislim i danas. U poslednje vreme malo je promenio odnos, video je da je pogrešio - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading