Nole otkrio zašto Nadal muku muči sa povredama

Autor:

Sport

06.10.2018

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal prolazi kroz težak period. Španca muči povreda kolena, izvesno je da će izgubiti prvo mesto na ATP listi, a naš Novak Đoković otkrio zašto sjajni as ima mnogo problema sa zdravljem.

RepublikaFoto: twitter.com/Match Tenis

- Njegov stil igre zahteva mnogo utrošene snage. On dosta kliza na terenu, troši mnogo energije na svaki udarac. Njegovi zglobovi i telo zbog toga trpe i nije mu lako. Takav stil igre gaji više od 10 godina, što je svakako najveći uzrok tih povreda. Osvojio je toliko grend slem trofeja, mnogo titula na raznim velikim turnirima. Dokazao se u prošloj deceniji i na tvrdoj podlozi, koja mu svakako najmanje odgovara - rekao je Novak Đoković, a preneo portal "Tennisworldusa".

On je dodao da mnogo ceni Španca.

- Imam veliko poštovanje za njega. To je verovatno zbog toga što troši dosta snage na turnirima, zbog svih rezultata uprkos tome kroz šta je morao da prođe - zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading