OTVORENO: Ovo je NAJVAŽNIJA osoba u životu Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

08.10.2018

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakom sportisti je potrebna podrška... Da iza sebe ima nekoga kome posebno veruje. Ništa drugačije nije ni sa Novakom Đokovićem. On je otkrio ko mu je najviše pomogao.

RepublikaFoto: Starsport

-  Jelena je najvažnija osoba u mom životu. Bila mi je najveća podrška 2010. godine, kada sam razmišljao da ne igram više tenis. Da nije bilo nje, ne znam gde bih završio. Verujem da nas je sudbina spojila - rekao je Đoković.

On je nastavio u istom ritmu.

-  Jelena mi je mnogo pomogla da pronađem snagu u teškim situacijama. Uz mene su bili još roditelji i braća. Ali na kraju se ipak sve svodi na to kako ja doživljavam stvari i borim se sa njima.

Noleta posebno raduje što se njegov sin Stefan interesuje za sport.

- Stefan je baš zainteresovan za sport. Najviše za tenis i fudbal. Mnogo vremena provodi napolju. Ima drugare u Srbiji i Monaku, a mnogo je igrača koji vode decu na turnire. Srećni smo kako se odvija njegovo odrastanje - zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading