Nole za sreću zalivao drvo u Šangaju!

Autor:

Sport

10.10.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković ponovo se poklonio prirodi. Nakon što je za drvo sekvoje u Melburnu izjavio da mu je najbolji prijatelj, grlio stablo u Njujorku i planinario po Francuskoj sa suprugom Jelenom, najbolji srpski teniser je sa ritualima nastavio i u Šangaju.

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole
Đoković zalivao drvo za sreću!

Nole je najpre meditirao sa izvesnim učiteljem Ronaldom koristeći tradicionalne kineske instrumente, da bi potom otišao u park i zalivao drvo.

- Drevna kineska tradicija polivanja ovog moćnog i mudrog drveta za sreću vodom iz starog bunara - napisao je Novak uz fotografiju i video na Instagramu.

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole

Da li zbog tog rituala ili zbog toga što je mnogo bolji teniser, tek Đoković je na startu mastersa u Šangaju sa 6:3, 7:5 po setovima počistio Žeremija Šardija. Nole je upisao 12. trijumf u isto toliko odmeravanja snaga sa Francuzom, ali i srušio još jedan teniski rekord. Naime, srpski as je vezao 28 osvojenih setova protiv Šardija, što nijednom teniseru pre njega nije pošlo za rukom u dvobojima sa nekim rivalom.

Novu priliku za dokazivanje i 15. pobedu u nizu Novak će imati u osmini finala protiv boljeg iz današnjeg duela između Italijana Marka Čekinata i Korejca Hejona Čunga.

Krajinović spakovao kofere

Za razliku od Novaka Đokovića, Filip Krajinović je završio nastup u Šangaju. Njega je u prvom kolu savladao Britanac Kajl Edmund sa 7:5, 6:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading