Đoković lakše do prvog mesta nego što je mislio?!

Autor:

Sport

21.10.2018

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastup Rafaela Nadala na mastersu u Parizu je neizvestan. Direktor turnira u Parizu Gij Forže je otkrio informacije koje poseduje, a tiču se fizičke spremnosti trenutno prvogreketa sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi i drugi teniser sveta

Novak Đoković je samo 215 bodova iza Nadala na ATP listi i ukoliko bi Španac odustao od nastupa u Parizu, Srbin bi ga smenio na tronu bez borbe.

- To što neko trenira, ne znači sigurno i da je spreman da igra mečeve. Možeš da udaraš lopticu, ali kretanje sa jedne na drugu stranu terena je nešto sasvim drugo. Ako nisi sto odsto spreman, ne možeš da se boriš. Pogotovo to važi za Rafu, koji je jedan od najboljih defanzivaca u tenisu - istakao je Forže.

On je priznao da ima posredne informacije oko zdravstvenog stanja španskog tenisera.

- Nisam pričao direktno sa Nadalom, već sa ljudima oko njega. On daje sve od sebe, veliki je profesionalac, a ceo tim se trudi da ga spremi, da bi se borio za opstanak na prvom mestu ATP liste. Rafa ni prošle sezone nije bio potpuno spreman za turnir, ali je došao. Nadamo se da ako je njegovo stanje toliko loše, da ćemo se videti naredne godine- poručio je Gij Forže.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading