UBISTVO NOVINARA JE PROMENILO SVE - Novak je pod velikim pritiskom!

Autor:

Sport

29.10.2018

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će Novak Đoković i Rafael Nadal igrati egzibiciju u Saudijskoj Arabiji i pored ubistva novinara Džamala Kašogija. Srbin se konačno oglasio tim povodom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mora da donese tešku odluku: Novak Đoković

- Uvek sam se trudio da budem veoma apolitičan. Ne volim da budem uključen u bilo koju političku razmenu ili situaciju. Nažalost, obojica smo sada uvučeni u to. Kada smo prošle godine razgovarali o ovom potencijalnom meču, složili smo se da ga odigramo u decembru. I to je bila moja profesionalna teniska odluka. Naravno, svestan sam toga šta se dešava. Tužno je to, i mislim da je to jedina stvar koju osećate kada vidite i čujete tako nešto. Uvek se trudim da budem veoma profesionalan i da ispoštujem preuzete obaveze. Sada, naravno, pokušavamo da uzmemo u obzir sve opcije - rekao je Novak.

Već neko vreme Đoković i Nadal su pod velikim pritiskom, a ostaje da se vidi šta će odlučiti i da li će i pored svega igrati ovu egzibiciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading