ĐOKOVIĆ O SVOM IDOLU: Znojio sam se od nervoze kada sam igrao protiv njega!

Autor:

Sport

27.10.2018

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković se podsetio teniskih početaka i svog velikog prijatelja Marata Safina koji mu je bio idol i sa kojim je često trenirao. Rus se penzionisao 2009. godine, a Novaku nedostaje odmeravanje snaga sa njim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Drugi reket sveta

- Imali smo istog agenta, pa smo često vežbali zajedno, dok sam bio mlad. Mnogo mi je pomogao. Sećam se kada smo se prvi put sastali u Bankoku. Zagrevali smo se za meč 20 minuta, a ja sam morao da promenim tri majice, koliko sam se znojio od nervoze. Kada igrate sa jednim od idola, morate biti nervozni - rekao je Novak.

On se potom osvrnuo i na to šta je krasilo Safina.

- On je odličan teniser. Način na koji je igrao je jedan od najlepših svih vremena, što mu je donelo i mesto broj jedan kao i dva grend slema. Igrao je bez straha. Nedostaje nam njegovo lomljenje reketa i vrištanje. Mislim da su ga navijači voleli i zbog toga. Bio je zabavan lik - istakao je Nole.

Njih dvojica su i dalje u kontaktu.

- Skoro sam razgovarao sa njim, rekao je da će u januaru da ide na planinarenje u Argentinu. Možda mu se priključim - zaključio je naš najbolji teniser.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading