(VIDEO) Virus muči Novaka: NAJBOLJA REKLAMA ZA ŠUMEĆE TABLETE

Autor:

Sport

03.11.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naporan tempo u finišu sezone ostavio je traga na Novaka Đokovića koji je posle pobede protiv Marina Čilića priznao da ima problem sa virusom, ali se njegovo atipično stanje osetilo i na samom meču četvrtfinala

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak je na pauzi uoči odlučujućeg gema u jednom trenutku zaurlao tražeći šumeće tabelete, a nakon preokreta kojim je postigao plasman u polufinale i sam je priznao da se ne oseća dobro poslednjih dana.

-  Pomalo se osećam bolesno, u pitanju je neki virus nalik gripu. Nije jednostavno biti efikasan svakog dana, moja energija nije na najvišem nivou, ali to moram da prihvatim. Pokušavam da se nosim s tim i nadam se da će mi iz dana u dan biti bolje - otkrio je Novak.

On je priznao da mu je duel protiv Čilića bio veliki izazov i odao je priznanje hrvatskom teniseru na dobroj partiji.

- Bio je ovo vrlo neizvestan meč sa dosta kvalitetnih poena na obe strane. Imao sam uspone i padove, neke stvari sam mogao da rešim bolje, pogotovo na drugi servis. Bio je ovo najteži izazov u poslednjih nekoliko nedelja - rekao je Novak i naveo da će mu ovaj trijumf mnogo značiti na samopouzdanju, jer ga je izvojevao protiv, kako kaže, mnogo agresivnog igrača.

Novak se preokretom protiv Čilića plasirao u polufinale mastersa u Parizu gde će se sastati sa Rodžerom Federerom, 47. put u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading