Svi pričaju o Nadalu i Federeru, ali Novak će biti najbolji svih vremena!

Autor:

Sport

06.11.2018

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji četvrti teniser sveta Greg Rusedski smatra da se bespotrebno Rafael Nadal i Rodžer Federer uzdižu iznad srpskog tenisera, prema Rusedskom Novak Đoković će biti nabolji svih vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković na mestu broj 1 koje mu pripada!

Srbin se u ponedeljak vratio na čelo ATP liste posle tačno dve godine. Đoković je postao prvi teniser još od 2000. godina i Marata Safina koji je u istoj sezoni bio izvan Top 20 i na prvom mestu.

Pošto je Rafael Nadal odustao od Završnog mastersa, jasno je da će Đoković završiti sezonu na prvom mestu. Srpski teniser će biti najbolji na kraju godine, pošto je ove sezone osvojio 14. Gren slem titulu i kompletirao zlatni Masters.

- Novak radi stvari koje niko pre njega nije. Svi stalno pričaju o Federeru i Nadalu,a li Đoković ima stvarno veliku šansu da postane najbolji koji se ikada bavio ovim sportom. Nedostaje mu samo šest Gren slem titula kako bi sustigao Federera, a kako sada igra, ima šansu da ga stigne- rekao je Rusedski.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković na završnom Mastersu u Londonu igraće u grupi "Gustavo Kirten" protiv Nemca Aleksandera Zvereva, Hrvata Marina Čilića i Amerikanca Džona Iznera.

U druguj grupi "Lejton Hjuit" su Rodžer Federer, Kevin Anderson, Dominik Tim i Kej Nišikori.


Dvojica prvoplasiranih iz obe grupe izboriće plasman u polufinale.

Završni Masters održava se od 11. do 18. novembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading