Jedino ON može da zaustavi moćnog Đokovića!

Autor:

Sport

08.11.2018

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja teniserka Anabel Kroft smatra da je Novak Đoković glavni favorit za osvajanje Završnog mastersa u Londonu, ona je prokomentarisala, ali smatra da mu je hrvatski teniser, Marin Čilić glavni konkurent za titulu s obzirom na njegovu trenutnu formu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svetski broj 1!

- Mislim da je ove sezone malo drugačija situacija. Nije sve otvoreno. Novak Đoković je očigledan favorit, a ostali će se boriti za poziciju iza njega - rekla je Kroftova.

Ona ističe da bi hrvatski teniser mogao da iznenadi u Londonu.

- Mislim da smo svi oduševljeni igrom Marina Čilića. Način na koji je terao Đokovića da igra dobro i tenis koji je igrao je sjajan. Voli da igra u zatvorenom, sjajno se kreće i igra agresivno. Servira takođe dobro tako da bih rekla da će imati dobar turnir - smatra Anabel Kroft.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Đoković i Čilić nalaze se u istoj grupi "Gustavo Kuerten" i njihov okršaj ćemo gledati naredne sedmice. Novak prvo izlazi na teren sa Džonom Iznerom u ponedeljak od 21 sat. U grupi se još nalazi i Aleksander Zverev.

U grupi "Lejton Hjuit" igraju Rodžer Federer, Dominik Tim, Kei Nišikori i Kevin Anderson.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading