REČI KOJE IMAJU TEŽINU: "Novaka čeka monstruozna 2019. godina!"

Autor:

Sport

18.11.2018

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bred Gilbert, bivši teniser, ali pre svega uspešan trener, najpre Andrea Agasija kojeg je vratio sa 14. na prvu poziciju 1999. siguran je da Novaka tek čekaju životne partije i da je 2019. njegova godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svetski reket broj 1!

- Misim da Novaka čeka monstruozna 2019. Sve me podoseća na Agasija kada je 1999. osvojio Rolan Garos, Vimbldon i US open. Vidim Novaka kako osvaja Australiju, a onda je odjednom pred novim "Đoker slemom" (misli na četiri uzastopne grend slem titule 2015/16). Verujem da će nastaviti da dominira. Voz je krenuo punom parom i ne namerava da se zaustavi- rekao je poznati teniski stručnjak.

Srpski teniser se nalazi u vrhunskoj formi, prošetao se do finala Završnog mastersa gde je imao priliku da ukrsti reket sa najboljima na svetu, međutim, on se rutinski domogao meča za titulu u kome če snage odmeriti sa Aleksandrom Zverevim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading