Milo Đukanović se nije udostojio da dođe na sahranu Bulatoviću, a u telegramu mu glumi prijatelja!

Autor: Tanjug

Svet

02.07.2019

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović uputio je telegram saučešća porodici Bulatović povodom smrti Momira Bulatovića, bivšeg predsednika Crne Gore, u kojem kaže da, bez obzira na kasniji razvoj političkih procesa, s pijetetom čuva uspomenu na dane njihove saradnje.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MATIĆ
Milo Đukanović

Ðukanović kaže da je sa žaljem primio vest o iznenadnoj smrti srupruga, roditelja i brata, Momira Bulatovića, prvog neposredno izabranog predsednika Republike Crne Gore.

U saopštenju Ðukanovićevog kabineta dostavljenom Tanjugu, Milo Ðukanović podseća da je Momir Bulatović tih 90-tih godina na toj dužnosti davao izuzetan lični doprinos očuvanju mira, multietničkog sklada i stabilnosti u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Tanjug/Portal IN4S
Sahrana Momira Bulatovića

- Bez obzira na kasniji razvoj političkih procesa, ja s pijetetom čuvam uspomenu na te dane naše saradnje. Kao što cenim što smo obojica imali snage da se uzdignemo iznad političkih razmirica u kasnijim životno važnim situacijama - naveo je Ðukanović, uz molbu porodici da primi izraze njegovog iskrenog saučešća.

Zvanična Crna Gora svom prvom izabranom predsedniku nije udostojila ni komemorativnu sednicu.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading