Zversko ubistvo Nikšićanke: Član Kristinine porodice pomogao da se pronađe njen ubica! Tinejdžera (16) odale poruke iz telefona!

Autor: kurir.rs, Republika

Svet

10.09.2019

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni Nikšićanin (16), koji je osumnjičen za ubistvo sugrađanke Kristine Raičević (18), saslušan je i određen mu je tužilački pritvor. On će danas biti predat sudiji za istrage Višeg suda u Podgorici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema saznanjima medija, šesnaestogodišnjak je ispitivan na više okolnosti, a kao jedan od glavnih dokaza predočeni su mu telefonski listinzi i poruke iz mobilnog telefona.

Pošto se radi o maloletniku, istražni organi nisu želeli da iznose detalje u vezi sa njegovim saslušanjem.

Kako saznaju mediji, jedan član porodice ubijene devojke je pomogao policiji i tužilaštvu u rasvetljavanju zločina tako što im je ispričao sa kim se Kristina družila i dopisivala poslednjih dana. To je policiji bilo dovoljno da istragu usmeri u pravom smeru i brzo rasvetli zločin.

Pomoćnik direktora Uprave Policije za sektor kriminalistike Enis Baković kazao je ranije da je na telu žrtve konstatovan veći broj ubodnih rana nanetih hladnim oružjem.

Foto: printscreen/facebook.com
Kristina Raičević

- Za nepuna dva sata uhapšen je Nikšićanin rođen 2003. godine i on će danas uz krivičnu prijavu biti priveden u Više državno tužilaštvo - rekao je Baković nakon hapšenja osumnjičenog.

On nije želeo da govori o detaljima iz istrage, a na pitanje da li je poznat motiv ubistva odgovorio je da se na osnovu svih dokaza može zaključiti da je reč o zločinu iz strasti.

Telo osamnaestogodišnjakinje u subotu je pronašao jedan mještanin Kočana u blizini jezera Krupac u Nikšiću. On je čuvao stoku kada je u jednom kanalu bez vode video telo nesrećne devojke. O tome je odmah obavestio policiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading