Filmska pljačka! Otac i sin na motoru pred policijom izveli razbojništvo u Dubrovniku, pa otišli u Igalo na ručak

Autor: Blic

Svet

26.10.2019

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati Antun i Antonio Katušić uhapšeni su zbog sumnje da su izveli oružanu pljačku na aerodromu u Dubrovniku, a izvori bliski istrazi tvrde da su osumnjičeni nakon pljačke otišli u Crnu Goru, u Igalo, da proslave "posao" i kupe novo vozilo.

RepublikaFoto: Photo by Rye Jessen on Unsplash
Foto: Ilustracija

Antun i Antonio su inače otac i sin, a očevici su policiji rekli da je barem jedan od osumnjičenih nakon pljačke za koju se sumnjiče, viđen u Sutorini, piše "Dubrovački vjesnik". Prema njihovim izvorima, Katušići su viđeni u poznatom restoranu "Babić" u Igalu, nedaleko od hrvatsko- crnogorske granice na Debelom brijegu. Prema tim izjavama "društvo se dobro proveselilo, a sve je izgledalo kao da nešto važno proslavljaju". Navodno, ima čak indicija i da je poseta Crnoj Gori iskorišćena za kupovinu nekog skupog vozila.

Motocikl koji su otac i sin koristili pri dolasku i odlasku sa aerodroma 16. okrobra pronađen je juče na delu puta od Čilipa ka obližnjoj plaži, a ispostavilo se da je ukraden jednom restoranu.

Razbojništvo se, prema pisanju lokalnih medija, odigralo pred aerodromskom Upravnom zgradom u prisustvu brojnih svedoka, među kojima su bili i pripadnici policije. Razbojnici na motoru oteli su torbu dok je stavljana u auto. Kako Dnevnik.hr nezvanično saznaje, radi se o 90.000 evra u gotovini, pazaru Aerodroma Dubrovnik od proteklog vikenda koji je kombijem trebalo da bude prevezen u Dubrovnik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading