U BiH ništa nije srpsko! Sramna provokacija Bakira Izetbegovića

Autor: Republika

Svet

25.11.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bakir Izetbegović ne može bez provokacija! Lider SDA, povodom Dana državnosti BiH, koji se obeležava samo u Federaciji BiH, izjavio je da je "svaki pedalj" te države zajednički i da "ništa nije srpsko osim naziva Republika Srpska".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bakir Izetbegović

Izetbegović je to poručio komentarišući izjavu člana državnog Predsedništva Milorada Dodika "da Bošnjaci moraju da znaju da BiH nije njihova, a RS je isključivo naša", preneli su sarajevski mediji.

- Svaki pedalj ove zemlje je zajednički, ništa u Bosni i Hercegovini nije srpsko osim naziva Republika Srpska, a ne znam hoće li i to ostati ako gospodin Dodik nastavi s ovakvim izjavama - rekao je Izetbegović.

Tim povodom oglasio se i Ramiz Salkić, potpredsednik RS iz reda bošnjačkog naroda. On ističe da Bošnjaci nikada nisu svojatali BiH, a da je RS entitet BiH i svih njenih građana. Dan državnosti BiH je praznik koji se u Republici Srpskoj ne obeležava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading