(VIDEO) DUŠKO KNEŽEVIĆ SE UKLJUČIO NA INSTAGRAMU: Kastodi računi Ðukanovića sve objašnjavaju

Autor: Tanjug

Svet

12.12.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Atlas Grupe, Duško Knežević, izjavio je danas da onog tretnutka kada se otvori kastodi račun predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića, biće rešena afera Telekom i sve drugo će, kako je rekao, biti jasno.

RepublikaFoto: instagram.com/dkatlas
Milo Đukanović i Duško Knežević

Knežević, čije izručenje traži Crna Gora, ponovo se obratio uživo na Instagramu i poručio da se otvaranjem kastodi računa crnogorskog predsednika rešavaju finansiranja, kako je naveo, privatnih dilova Mila Ðukanovića.

- Sa kastodi računom otvara se rešenje afere Telekom, finansiranje privatnih dilova Mila Ðukanovića, referenduma. Sve će biti jasno - poručio je Knežević.

Podgoričke Vijesti podsećaju da je glavni specijalni tužilac, Milivoje Katnić, pre dva dana, na konferenciji Mreže za afirmaciju nevladinog sektora, rekao da se Specijalno tužilaštvo bavilo prijavama protiv Ðukanovića, ali da nisu pronašli osnove sumnje za neko krivično delo.

 

 

- Samo u poslednjoj godini podneseno je više krivičnih prijava, možda pet, sedam, 10 ali najmanje toliko. Specijalno tužilaštvo je o svim prijavama odlučivalo i nikada nije došlo čak ni do osnova sumnje da je građanin Milo Ðukanović u bilo kojoj ulozi, počinio neko krivično delo - rekao je tada Katnić.

Dodao je i da je Specijalno tužilaštvo, kao jedini nadležni organ, preduzimalo radnje i sprovodilo sve postupke, koji postoje do stepena osnove sumnje, i nije pronašlo ni osnove sumnje za neko krivično delo.

- I to je činjenica. Mi smo jedini ovlašćeni da to radimo u skladu sa zakonom, a mi smo to preduzeli. To su rezultati, koje vi ne respektujete i ovde ste organizovali neko parasuđenje i paradokazivanje. Ja ne želim u tome da učestvujem - kazao je Katnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading