Kolinda na završnom skupu "proglasila" pobedu

Autor: Tanjug

Svet

02.01.2020

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidatkinja za predsednicu Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pozvala je danas sa završnog predizbornog skupa u zagrebačkom naselju Sesvete okupljene da glasaju za program hrvatskog jedinstva i odmah nakon toga "proglasila" i svoju - pobedu.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Kolinda Grabar-Kitarović

- Čestitam vam pobedničku 2020., godinu boljeg života - kazala je Kolinda Grabar- Kitarović nakon što je izložila svoj program i istakla da je uvek branila jedinstvo i dostojanstvo Hrvatske i dobar život njenih ljudi, kao i prava iseljene Hrvatske, a posebno Hrvata u BiH, prenela je Hina.

- Okupimo se kao i 1990. i kao što nas je okupljao prvi hrvatski predsednik Franjo Tuđman, a ne na Milanovićevoj podeli Hrvatske - rekla je Kolinda Grabar-Kitarović u ispunjenoj sportskoj dvorani u krajnjoj istočnoj zagrebačkoj četvrti Jelkovec, u čijim prvim redovima je sedelo rukovodstvo HDZ-a i države, kao i vođstvo njenih koalicionih partnera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading