O OVOJ FOTOGRAFIJI SA ŽABLJAKA PRIČA CEO REGION: Evo ko je čovek koji je nosio krst po mećavi!

Autor: Republika

Svet

07.01.2020

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija sa Žabljaka, na kojoj se nalazi čovek koji nosi krst predvodeći kolonu kroz mećavu, obišla čitavu Crnu Goru i region i postala simbol otpora i čestite borbe za pravoslavlje, pravdu i istinu.

RepublikaFoto: tvitter.com/RUSKA KRALJICA
Simićević predvodi kolonu

Crnogorski portal www.in4s.net saznao je i identitet čoveka koji sa krstom u ruci predvodi narod - reč je o ponositom Žabljačanin Isaku Simićeviću!

Kako se može videti na njegovom Fejsbuk profilu i na Jutjubu, Simićević je poznati narodni guslar koji je učestovao na mnogobrojnim guslarskim priredbama, na kojima je uvek zasluživao salve aplauza.

Jedan veliki aplauz zaslužuju i zbog gesta od nedelje 5. januara, kada je, sa grupom saboraca, jasno stavio do znanja režimu u Podgorici da na silu izglasani Zakon o slobodi veroispovesti, kojim je stavljena šapa na svetinje Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, nije ništa drugo do anticivilizacijski i antiljudski čin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading