Policajac se ubio iz pištolja, kolege ga pronašle mrtvog pored puta

Autor: Blic

Svet

17.05.2020

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na delu Duvanjskog polja, u blizini lokalne saobraćajnice koja povezuje naselje Sarajlije i Tomislavgrad, 51-godišnji T.J. iz naselja Kuk pored Tomislavgrada počinio je samoubistvo vatrenim oružjem.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje iz MUP-a Kantona 10, reč je o radniku PS Tomislavgrad, a negovo telo pored vozila na spomenutoj lokaciji pronašle su njegove kolege danas oko 10.55 sati, javlja Fena.

Na mesto događaja izašao je tužilac uz asistenciju pripadnika MUP-a i PU Tomislavgrad te dežurnog mrtvozornika DZ Tomislavgrad koji je konstatovao nasilnu smrt vatrenim oružjem - pištoljem.

Telo smrtno stradalog policajca nakon uviđaja predano je porodici. Prema informacijama s terena, stradali policajac se jutros oko 7 sati trebao javiti na smenu u PS Tomislavgrad, prenosi Srpskainfo.

Nakon sto nije došao na posao, radni kolega je pokrenuo internu potragu što je rezultovalo pronalaskom beživotnog tela policajca u polju pored vozila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading