Uhapšeni zbog šenlučenja: Pijani pucali iz vojničke puške!

Autor: novosti.rs, Republika

Svet

06.05.2020

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska stanica Gacko u utorak oko 17.30 časova primila je prijavu da je jedno ili više nepoznatih lica ispalilo nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u mestu Gradina.

RepublikaFoto: youtube.com/ Klix.ba
Foto: Ilustracija

Prijavljeno je da su nepoznata lica koristila putnički automobil marke "golf 2", a ovom prilikom niko nije zadobio telesne povrede.

Policijski službenici su oko 18 časova našli putnički automobil marke u kome su zatekli lica inicijala M. Ž. i J. J. Tokom kontrole automobila i lica na podu automobila, ispred suvozača, uočili su jednu vojničku pušku.

-Oba lica su kriminalistički obrađena, nakon čega je utvrđeno da puška pripada licu inicijala J. J. Kod navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,26 g/kg (promila).

O događaju je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se navedena lica saslušaju u svojstvu osumnjičenih za počinjeno krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija - kažu u Policijskoj stanici Gacko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading