(VIDEO) PERFORMANS ZBOG NELEGALNIH SMENA U BUDVI: Gradonačelnik kao Milov magarac

Autor:

Svet

01.07.2020

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša urednica TV Budva Iva Bajković juče ujutro je ispred zgrade opštine Budva dovela magarca, kojem je na vratu bila okačena poruka "Je suis president Divanovic" (Ja sam predsednik Divanović).

RepublikaFoto: youtube.com/Svet na dlanu

Bajković je izvela performans povodom izbora Milovog kadra Nikole Divanovića, koji je mimo zakona smenio legalnog gradonačelnika Marka Carevića.

- Kao što je Kaligula uveo konja u senat tako i u Budvi od DPS i satelita svako može biti izabran - rekla je Iva.

Inače, na glavnom ulazu u zgradu opštine Budva i juče je postavljen policijski kordon, a u zgradi su pripadnici nove privatne agencije za obezbeđenje, koji ne dozvoljavaju Careviću i legalnom predsedniku SO Krstu Radoviću da uđu.

Carević je pozvao Divanovića da se pojavi pred građanima.

- Ništa nije večno, što je rekao kolega Radović, pa neće i ovo, na svu sreću. Verujte da je ovo iz Budve zahvatilo celu Crnu Goru. Ovih dana u Budvi se privode žene i deca, pokušava se namestiti, pogotovo Zoranu Latkoviću da je on ubacio suzavac u sportsku halu. Ja znam da se od njih može sve očekivati, ali to je laž. Pozivam policiju da vodi dobro računa i ne bruka sebe više nego što se obrukala. Da ne podmeće - rekao je Carević.

Radović je dodao da je stanica policije pretvorena u islednički centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading