Crna Gora razmatra da zatvori Podgoricu: Od građana sve zavisi

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Svet

07.07.2020

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatvaranje Podgorice zbog zaštite od širenja zaraze korona virusom zavisi od ponašanja građana, poručila je danas pomoćnica ministra zdravlja Vesna Miranović, ne isključujući tu mogućnost ukoliko, kako kaže, aktivnosti inspekcije ne urode plodom.

RepublikaFoto: youtube.com/VijestiOnline/printscreen
Vesna Miranović

- Razmatramo sve mogućnosti, dajemo građanima šansu da shvate ozbiljnost situacije, a da očuvaju privid normalnog življenja sa virusom. Inspekcijske službe će aktivno delovati na terenu, ako vidimo da i takve naše aktivnosti ne daju odgovora, sve je na stolu - kazala je Miranović, preneo je portal RTCG.

Ona smatra da se građani, uprkos broju zaraženih, ponašaju opušteno jer su, kako tvrdi, "bombardovani lažnim i lošim vestima".


Cilj Crne Gore nije da testira krajnje granice izdržljivosti zdravstvenog sistema, već da sprečimo najgori scenario, rekla je Miranović u jutarnjem programu TVCG.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading