RASPISANA EVROPSKA POTERNICA ZA TODORIĆEM

Autor: rts.rs

Svet

23.10.2017

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poternica za Todorićem izdata je u ponedeljak poslepodne, pošto je tužilaštvo u Zagrebu postupilo protiv "prooptuženog hrvatskog državljanina", javljaju mediji u Hrvatskoj.

RepublikaFoto: youtube.com/Al Jazeera Balkans
Da li će se izvući? Ivica Todorić

Poternica je izdata dan pošto je Todorić, na svom blogu, napisao da će se vratiti u Hrvatsku čim prikupi relevantne dokaze kako bi se suprotstavio "zajedničkom zločinačkom poduhvatu dela političkih elita i njihovih pomoćnika".

Zagrebačko županijsko državno tužilaštvo raspisalo je u sobotu za Todorićem protiv kojeg je određen istražni zatvor i pokrenuta istraga, ali je vlasnik Agrokora nedostupan hrvatskom pravosuđu.

Zagrebačko Županijsko državno tužilastvo je zbog nezakonitog pribavljanja milijardu i 142 miliona kuna pokrenulo istragu protiv vice Todorića, njegovih sinova Ivana i Ante Todorića, i dvanaestoro "Agrokorovih" menadžera i revizora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading