Građani razotkrili pedofila: Tražio fotografiju GOLE DEVOJČICE, a evo šta je dobio

Autor: avaz.ba

Svet

10.03.2018

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pedofil K.Š. iz Visokog upao je u zamku koju su mu pripremili građani na Fejsbuku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pedofila uhvatili građani/Foto: Ilustracija

Seksualnog manijaka namamili su na najjednostavniji mogući način tako što su na Fejsbuku napravili profil 13-godišnje devojčice i strpljivo čekali da joj se javi.

Vrlo brzo je upao u igru te, bez imalo oklevanja, započeo razgovor sa "13-godišnjakinjom". U pojedinim momentima obraćao joj se kao odrasloj osobi, a onda je uporno ispitivao da li je napisala domaći zadatak, na šta je “devojčica” odmah odgovarala kako bi ga dodatno privukla.

U porukama seksualnog sadržaja tražio je da mu pošalje svoje fotografije eksplicitnog sadržaja.

- Bi li volela gledati kako se ja mazim na kameru? Hajde, upali kameru, pokaži mi sve. Idi, uslikaj se. Hoćeš li? Spusti hlače - samo su neke od poruka koje je poslao.

No, "devojčica" se predomišljala, nakon čega joj je manijak K.Š. poslao fotografiju svog polnog organa da bi i ona to isto učinila.

Nakon toga, s lažnog profila izmišljene devojčice građani su poslali grb Federale uprave policije (FUP), što je bio jasan znak da je nasamaren i razotkriven. Slučaj je odmah prijavljen policiji.

Morbidne poruke objavljene su na internetu, gde su ubrzo zasute komentarima ogorčenih građana, koji su se iz sata u sat samo nizali.

Navedeno je kako je K. Š. vrebao žrtve na Fejsbuku te tražio od devojčica da se skidaju za njega pred kamerom, ali i da ga gledaju kako se samozadovoljava ili da im pošalje fotografiju svog polnog organa. Pojedini su pisali kako K. Š. radi s decom u jednom fudbalskom klubu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading