MILAČIĆ NE ODUSTAJE: Neću povući kandidaturu

Autor: Tanjug

Svet

10.03.2018

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crnogorska mladost se više nikada neće povlačiti ni pred kim, a naročito ne pred večitim političarima, iz vlasti, ali i iz opozicije koji nemaju hrabrosti da iskažu svoje stavove i da izađu na crtu", poručio je predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić na prvoj konvenciji održanoj u Kučima.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Marš HD Valjevo
Neće sa ostatkom opozicije: Marko Milačić

Ističe da se neće povući iz predsedničke trke.

- Čujem da ovih dana pojedini političari pozivaju nas koji smo istakli predsedničke kandidature da ih povučemo, jer su se oni, deo opozicije, konačno dogovorili oko zajedničkog kandidata, i to trideset dana pred izbore. Moje pitanje njima jeste: odakle vam pravo i kredibilitet da bilo koga, i to putem medija, pozivate na povlačenje kandidature? Čime ste nas to zadužili - rekao je Milačić.

On je istakao da su on i njegov tim u proteklih godinu dana danonoćno radili na terenu, učestvovali u protestima, sakupljali potpise za formiranje partije, održali veliki osnivački Kongres, sakupili potpise za kandidaturu, i sve to uradili na vrijeme.

- Imao sam najdublju ljudsku potrebu da odavde, iz mojih Kuča - zajedno sa svojim timom - počnemo proces stvaranja Prava Crne Gore. Odakle drugo da počnem predsedničku kandidaturu, nego iz plemena koje je našem kolektivnom biću podarlilo Marka Miljanova. Odakle drugo da krenem nego od korijena: baš kao što je i Crnoj Gori nasušno potrebno - da se napokon vrati sebi i svom biću - kazao je Milačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading