Danilović povukao kandidaturu, podržao Bojanića

Autor: Tanjug

Svet

21.03.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat opozicione Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović povukao je svoju kandidaturu za predsednika Crne Gore i podržao predsedničkog kandidata Mladena Bojanića, koga je podržao najveći broj opozicionih stranaka, javljaju mediji iz Crne Gore.

RepublikaFoto: youtube.com/otpornik
Može li da pobedi Mila: Mladen Bojanić

Danilović je na konferenciji za medije izjavio da su se okolnosti promenile nakon što je lider DPS Milo Đukanović odlučio da se kandiduje.

- Verujemo da je trenutak takav da treba pružiti šansu onome za koga većina opozicionih poslanika tvrdi da ima najbolje šanse - kazao je Danilović.

Vladajući DPS kandidovao je Mila Đukanovića na izborima 15. aprila, dok je crnogorska opozicija podeljena u nekoliko kolona. 

Najveći deo stranaka opozicije (DF, "URA", SNP, Demokratska CG, sada i UCG) podržao je nezavisnog kandidata Mladena Bojanića.


Opoziciona Prava Crna Gora na izbore izlazi sa predsedničkim kandidatom Markom Milačićem, a takođe opoziciona SDP sa Draginjom Vuksanović kao kandidatom.

Predsednički izbori u Crnoj Gori održavaju se 15. aprila. Rok za predaju kandidatura je 26. april.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading