MILAČIĆ: Biće drugog kruga u kom Đukanovića čeka poraz!

Autor: Tanjug

Svet

03.04.2018

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednički kandidat opozicione crnogorske Prave Crne Gore Marko Milačić pozvao je građane Crne Gore da u što većem broju izađu na izbore i da se bez straha suprotstave vlasti.

RepublikaFoto: youtube.com/Marko Milacici
Uveren da će biti drugog kruga: Marko Milačić

- Pozivam ih da se ne boje, da ne nasedaju na jeftine trikove režima, da 15. aprila hrabro izađu na birališta i glasaju - kazao je Milačić, prenose mediji iz Crne Gore.

On je napomenuo da poslednjih dana u Crnoj Gori "sve intenzivnije slušamo Đukanovića kako ubeđeno saopštava da drugog kruga neće biti i da on (Đukanović) pobeđuje u prvom", a da je istina, kako kaže, da se iza tog pokušaja zastrašivanja biračkog tela krije očigledan strah.

- Đukanović odlično zna da ga u drugom izbornom krugu čeka poraz i početak demokratskih promena u društvu. Utoliko je taj strah veći jer zna u kakvom bi se problemu našao ukoliko ne pobedi u prvom - tvrdi Milačić.

Predsednički izbori u Crnoj Gori biće održani 15. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading