"KAD KLIZNEM U MELANHOLIJU": Lider DF u bračnu posetu u Spužu zove poslanicu DPS

Autor: Tanjug

Svet

06.04.2018

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević, isprovocirao je ovih danas crnogorsku javnost, posebno "žensku".

RepublikaFoto: youtube.com/Sladjana Djukanovic
Milan Knežević pre odlaska u Spuž

Knežević, koji izdržava četvoromosečnu kaznu zatvora u Spužu zbog napada na policajca 2015. godine, napisao je u svom zatvorskom dnevniku, da će od suda tražiti da mu "da dozvolu da mu u bračnu posetu dođe poslanica DPS-a Aleksandra Vuković".

- Kad jugovina zavlada Spužem kliznem u melanholiju, setim se Aleksandre Vuković i njenih šešira i padnem u iskušenje da od sutkinje Željke Jovović tražim da joj dozvoli da mi dođe u vanrednu posetu, kako bi mi donela sabrana dela Miška Vukovića - Žabljački ustav, Ustavnu povelju i novi Ustav iz 2006. godine. S obzirom na to da su redovne posete kratke, tražiću od nje da odobri Aleksandri vanrednu bračnu posetu, kako bi nas dvoje u tišini samice uporedili prevode Vukovićevih sabranih dela - napisao je Knežević u dnevniku, pišu Vijesti.

Ovo nije usamljeni slučaj vređanja žena koji dolazi iz Demokratskog fronta, a na koje burno reaguju javnost i nevladine organizacije.

Njegov stranački kolega Milutin Đukanović je na sednici Administrativnog odbora crnogorskog parlamneta prošle godine ućutkivao poslanicu DPS-a Martu Šćepanović nazivajući je "avetinjom".

Zbog poslednjeg ispada Kneževića, reagovala je Ženska alijansa DPS, ocenivši da je njegovo ponašanje ispod svakog nivoa.

- Tužno je što je njegovo ponašanje takvo, što je njegova retorika ispod svakog nivoa, i upravo zbog toga Ženska alijansa Demokratske partije socijalista Kotor najoštrije osuđuje takvo ponašanje svih, pa tako i poslanika Kneževića - naveli su iz Ženske alijanse DPS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading