UDRI BRIGU NA VESELJE! Prva pesma na NOVOM hrvatskom radiju "MUŠTULUK"

Autor:

Svet

03.05.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak u podne u Hrvatskoj je počeo sa emitovanjem Extra FM, zagrebački radio koji pušta "cajke", turbo-folk muziku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ecija Ivušić i Paula Sikirić najveće su zvezde stanice novog radija, a na repertoaru je sve - od narodnjaka Harisa Džinovića do moderne turbo-folk muzike koja se pušta u narodnjačkim klubovima širom Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, prenosi Index.hr.

Jedan od prvih izvođača koji su slušaoci dočekali nakon podneva bio je Haris Džinović s hitom "Muštuluk". Usledio je novi narodnjački hit "Samo jako", koji izvode Relja, Coby i Stoja.

Nakon toga je Ecija Ivušić najavila da je "radio Extra FM krenuo i da neće stati", a onda je počela melodija pesme "Gde si ti" od Cvije.

Extra FM emituje se na frekvencijama nekadašnjeg radija Laganini FM, koji je puštao samo laganu muziku.

Što se marketinga tiče, prvi blok reklama počeo je s radijskim trejlerom koji najavljuje delove programa. Extra FM o sebi kaže da pušta "muziku koja te pokreće". Sudeći prema trejleru, uz gore navedene izvođače, radio će puštati i Aleksandru Prijović, Milicu Todorović, Radu Manojlović i ostale zvezde turbofolka u Srbiji, pišu hrvatski mediji.

Sudeći prema rečima direktora, za svoju finansijsku sudbinu se ne boje.

- Kroz veliko istraživanje tržišta koje smo sproveli, utvrdili smo da postoji jako veliko interesovanje za ovakvim tipom muzike, a s obzirom na to da ne postoji radio koji svira takve pesme, logično je bilo krenuti u ovaj projekat - rekao je Antonio-Luka Radanović, direktor i glavni urednik Extra FM-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading